Сейчас:
зима, день
Уличное освещение Электрощитовые Частные дома Офисные помещения Ландшафтное освещение Наружная реклама

В Київенерго готові підключати всі новобудови за наявності необхідних документів.

В КИЇВЕНЕРГО готові підключати всі новобудови щойно у балансоутримувачів будинків будуть готові всі необхідні документи для укладання з Компанією договору на електропостачання.

Компанія стурбована тим, що будівельні організації часто власноруч затягують вирішення майнових питань і процес оформлення відповідних документів, а експлуатаційні організації, на баланс яких передаються будівельні об'єкти, не поспішають звертатися в КИЇВЕНЕРГО для укладення договорів на електропостачання. В результаті страждають інвестори — пересічні громадяни.

«У Києві щодня здаються в експлуатацію будівельні об'єкти, з власниками яких КИЇВЕНЕРГО має договірні відносини. Якщо обидві сторони сумлінно виконують умови договору, ці новобудови не мають жодних проблем з енергопостачанням. Компанія зацікавлена в тому, щоб новосели, які стануть нашими споживачами, отримували надійне та якісне електропостачання», — повідомив технічний директор ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» Олександр Зайцев.

На сьогоднішній день в роботі у фахівців КИЇВЕНЕРГО перебуває понад 1000 договірних справ по різних будівельних об'єктах.
Источник: www.kyivenergo.ua
Новости
Архив новостей